2012. augusztus 21., kedd

Happy 4th Anniversary!



Mint tudjátok, a napokban ünnepelték  a fiúk  4 éves fennállásukat. A Facebook segítségével próbáltunk összehozni egy találkozót, amin csináltunk nekik egy kis ajándékot. Igaz a csapat nagy része szülők és egyéb problémák miatt nem tudott elutazni, de volt pár elszánt ember, aki vette a fáradságot, időt, pénzt és eljött, hogy közösen lepjük meg őket.


Július eleje fele barátnőmmel, Kai-al eszünkbe jutott egy ötlet, hogy csinálunk valamit a fiúknak az évfordulójukra. Nagy szervezkedésbe kezdtünk, az elején sokan benne is voltak és egy hét alatt majdnem elértük a 100 főt, ami idővel sajnos megfogyatkozott. A találkozó előtti héten már csak 58-an voltunk a csoportban és sorra kaptunk az üzeneteket, hogy nem tudnak jönni. Már majdnem feladtuk, de végül úgy döntöttünk, nem baj, ha kevesen vagyunk, akkor is megcsináljuk…
Egy nappal az utazás előtt vált biztossá az emberek száma: a csoport 58 tagjából 7-en tudtunk részt venni ezen az eseményen. Féltünk, hogy nem leszünk kész semmivel, sokan aludni sem tudtunk az izgatottságtól. Reggel 10 órakor találkozott kis csapatunk a Westendnél. A hat lánnyal együtt (Kai, Piwi, Shiniel,Yuuki, Lau, Yui) elindultunk a Hősök terére, hogy nekikezdjük zászlónk elkészítésének. Mikor odaértünk először körbejártuk a teret és meghallgattuk az ott lévő ázsiaiak (vagyis egy „apró” zenekar) előadását, majd helyet keresve nekiláttunk a festésnek.


Lassan haladtunk, de a munka minden perce örömteli volt. Sok turista jött oda hozzánk megnézni, mit csinálunk, sokan le is fényképeztek minket. Két óra alatt zászlónk egyre jobban színesedett, a hangulat egyre jobb lett, de az időjárás közbeszólt. Amint az első esőcseppek lehullottak, fejvesztve szedtük össze cuccainkat és rohantunk fedett helyre.
Szerencsére a Műcsarnok kávézója tárt karokkal fogadott, így két asztalt összetolva, hülyéskedés és nyálcsorgatás mellett folytattuk lázas munkánkat. Amint az eső elállt, visszaköltöztünk eredeti helyünkre és tovább csinosítgattuk a zászlót, ami nem sokkal később kész is lett.
Ezután gondolatainkat összeszedve, ráírtuk üzeneteinket és végleg befejeztük.


Megvártuk, míg rendesen megszárad rajta a festék, addig pedig eldöntöttük mi legyen videó üzenetünkben. Ennek felvétele eleinte elég döcögősen ment, de később, mikor már egészen belejöttünk, hátrahagytuk lámpalázunkat, így gyorsabban ment a dolog.
Pont időben lettünk kész, mivel a csapat két tagjának el kellett válnia tőlünk. Elbúcsúztunk, de a megmaradt pár emberrel persze tovább hülyéskedtünk. A téren futkostunk a zászlóval, poénkodtunk, videóztunk, mire úgy tűnt felfigyelt egy koreai srác is. Érdeklődött, hogy mit csinálunk, csinált pár fényképet, majd távozott köreinkből. (Kitudja, lehet egyszer majd megtaláljuk a képeit valahol az interneten :D) Nem sokkal később cuccainkat összeszedve, a napot tökéletesen zárva elindultunk hazafelé…



Reméljük, hogy piciny kis ajándékunk eljut a fiúkhoz és legközelebb sokkal több KissMe tart majd velünk.

Mini Kevin
lektorálta: Shiniel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése