2012. június 11., hétfő

Egy újabb esti mese :P (Szandy)

Adott egy lány, egy fiú és egy kutya. Az adott lány Réka, aki egy kis lakásban él Seoul belvárosában,mopsz kis kutyájával Mayával. Az adott fiú később kerül szóba.Szóval egy gyönyörű tavaszi nap reggelén,mint minden reggel Maya hangosan csaholt Réka ágyának szélén,hogy felkeltse gazdiját és induljanak el sétálni. Habár a kelés kicsit nehezen ment, de végül Réka beadta a derekát és felkelt,felöltözött,kutyusára rakta a pórázt és irány a park.Természetesen nem maradhat el a mindennapi reggeli kávé a közeli kávézóból,három cukor és sok tej.
Mikor odaértek a parkba, Maya barátai már vígan kergették a labdákat,vagy ügyesen felugrottak színes frizbijükért.
-Na szaladj kislány!-csatolta le Maya pórázát Réka és eldobta a labdáját, ami sikeresen fejbe kólintott egy fiút-az adott fiút-,aki éppen mélyen elmerülve hallgatta a zenét. Amint a labda a fejéhez csapódott kihúzta a fülhallgatóját és megfordult a tárgy érkezési irányába. Mikor meglátta a felé száguldó mopsz kiskutyát nevetni kezdett és oda gurította a labdát az orra elé.
-Szia kis öreg!Ki a gazdád?-kérdezte a fiú,mire Maya csak vakkantott egyet és erősen csóválta a farkát. Réka gyorsan oda szaladt a fiúhoz,aki messziről nem tűnt olyan magasnak és ahogy a jobban megnézte,teljesen földbegyökerezett a lába-Szia!A te kutyád?
-őőő...Szi...szia!Ha nagyon fáj a fejed,akkor nem az enyém, ha nem akkor igen.
-Nem fáj,csak meglepett.Most először járok itt és máris fejbe dobnak egy kis rózsaszín labdával.Amúgy Kevin vagyok.-nyújtotta kezét Kevin,Réka lassan beletette a fiú hatalmas tenyérbe a kezét.A fiú tenyere nagyon meleg volt, de nem volt izzadt vagy valami,pusztán kellemesen meleg. Réka lágyan elmosolygott és válaszolt.
-Én Réka vagyok,ő pedig Maya.-és a kis kutya ismét vakkantott egyet és két pici elülső mancsait rátette Kevin cipőjére-Tetszel neki.Kiengesztelhetlek egy kávéval vagy valamivel?
-Hmm...egy kávét elfogadok.-mondta Kevin és úriember módjára odanyújtotta a karját Rékának,aki miután rátette a pórázt Mayára belekarolt és elindultak a kávézóhoz.
Mivel jól ismerték Rékát,másodpercek alatt ott termett mellettük a pincér és felvette a rendelést. 
Délután 2 óra lehetett mikor Maya jelezvén,hogy éhes elkezdett nyüszíteni.
-Szegény reggel 7-kor evett és azóta nem kapott csak vizet.Esetleg nem vihetnénk haza megetetni?-kérdezte aggódva Réka.
-Vihetnénk?-kérdezett vissza Kevin és féloldalasan elmosolyodott-Örömmel elkísérlek.
Réka rákvörösre vörösödött és gyorsan karjaiba vette kicsi,éhes és fáradt kutyáját és elindultak haza.Mikor a lakáshoz értek Réka rájött,hogy a lakás kb egy csatatérhez hasonlít,ha nem katasztrófa ért területhez. Remegő kézzel kinyitotta az ajtót és betessékelte vendégét.
-Húú, de nagy ez a lakás.-mondta Kevin és leült a könyvekkel és füzetekkel teli kanapéra-ZH?
-Ne is mond,még semmit nem tudok.
-Mit tanulsz?
-Képzőművészetin vagyok,fotósnak készülök.-mondta Réka miközben odarakta kutyája elé a teli tálkát.Maya el is kezdte habzsolni.
Kevin megnézte Réka képeit és csak hüledezett,hogy mennyire profik a képei,aztán hirtelen vaku villant.Réka lefotózta Kevint, aki erre felkelt a kanapéról és közelebb ment a lányhoz.De ahogy a lány és közte már csak miliméterek voltak megállt.
-Gyönyörű vagy.-suttogta, megfogta a lány arcát és megcsókolta.Réka az elsőpercben teljesen megszeppent,de végül beadta a derekát és nem állt ellen a csábításnak.
Talán a sors,de lehet,hogy a véletlen műve volt, hogy a két ifjú találkozott és szerelembe estek egymásba.Később Mayának lett egy úgy lakó társa Jun, egy másik mopsz kiskutya, természtesen Keviné volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése