2013. január 6., vasárnap

Réka: Az elveszett nadrág


Tao totál belebújva a fiókjában kutakodott. Kétségbeesve kereste bőrnadrágját. Luhan szekrényét is totál feltúrta, de semmi.  Már szinte őrjöngve ment Xiumin szekrényéhez, hogy ott is megnézze a keresett ruhadarabot. Már mindent átnézett a maknae, de sehol nem találta.  Utolsó előtti reménysugár csillant fel szemei előtt, mikor végigkérdezte az összes tagot a K alcsoportból, de a keresett nadrág nem lett meg. Mivel már minden lehetőséget kilőtt szerencsétlen nem maradt más választása, meg kellett zavarnia a leadert. Bekopogott válaszra várva, de csak nem kapott semmi életjelet bentről, holott tudta, hogy a szőke srác a szobájában ül. Várt egy kis ideig majd halkan benyitott. Látta , hogy íróasztalával szemben ül és teljesen elmerülni valamiben. „Talán emiatt nem hallotta”- gondolta magában Tao. A szőkeség motyogott magában valamit, majd megállt, hogy a papírra körmöljön valamit. Tao félénken lépett közelebb a szöszihez és kezét maga elé tartva próbálta takarni testét.
-          Kris- szólította meg halkan a vezetőt, de ő csak folytatta a motyogást. -  Gege .-  próbálkozott újra, valamivel hangosabb. Az idősebb fiú meghallva a félénk hangot megfordult.
Nem szólt egy szót se, csak feltérképezte az előtt álló fiút  tetőtől talpig, majd fordítva, mikor eljutott agyáig, hogy a feketeség miben vagyis inkább mi nélkül áll előtte. Szinte azonnal talpra ugrott. A hirtelen mozdulat nem volt túl jó ötlet, de Kris se így tervezte. Talpra szökkenése eredményeként  az íróasztala fölötti polcot szerencsésen lefejelte és a lüktető fájdalom hatására összegörnyedt és az asztal segítségével támasztotta meg magát. Taonak az előbbi jelenettől elakadt a lélegzete.
-          Gege, jól vagy?- kérdezte a fiú.
-          -Jól.-  Kris hevesen bólogatva válaszolt a fiatalabbnak.
Tao kezét előre tartva próbálta jelezni, hogy a leader maradjon ott ahol van.  A pandafiú totál zavarban volt. Ráeszmélve, hogy kezei rossz helyen vannak, azonnal visszakapta maga elé, hogy továbbra is próbáljon takarni valamit is magából, majd kis idő múlva, mikor már úgy tűnt Kris is jól van és nem csak azt állítja félénken megszólalt:
-          Kris, nem találom a nadrágom. -  próbálta zavarában könnyeit visszafojtani.- Már mindenhol kerestem. – hajtotta le fejét és kezdte el a földet bámulni.
Kris kezét az arca elé téve próbálta takarni zavarát. Pár másodperc telt el, mikor a fiatalabb megunta a várakozást és megfordult. Kris mély levegőt vett és megszólalt.
-          Gyere, gege segít megkeresni.- válaszolta és kezét a fiatalabb vállán átdobva mentek a szobájába, hogy előkerítsék az elveszettnek titulált ruhadarabot.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gege- kínaiul talán annyit tesz, mint koreaiul az oppa. Általában a rajongók hívják így a tagokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése